STATISTIEKEN

Statistieken zeggen natuurlijk niet alles, maar… omdat de VvhCLA toch enig idee wil hebben over hoeveel CLA-ers de reünie gaan bezoeken, beschikt de VvhCLA over wat (aanmeldings)cijfers van eerdere reünies.

aanmeldingen
En wat blijkt: de aanmeldingen liggen op lijn met die van de CLA Reünie 2015. Zelfs iets erboven!
Dat betekent dat er óók bij de CLA Reünie 2015 toch echt weer circa 600 CLA-ers verwacht worden! Op de deelnemerslijst (te vinden bij alle info over de CLA Reünie 2015) houdt de VvhCLA voor jullie bij wie zich al hebben aangemeld voor de CLA Reünie 2015. Deze lijst wordt zeer regelmatig bijgewerkt! 

afmeldingen
De VvhCLA heeft ook berichten ontvangen van CLA-ers die lieten weten helaas niet bij de reünie aanwezig te kunnen zijn. Uiteraard is dat heel jammer, maar dergelijke berichten zijn voor het bestuur van de VvhCLA wel een graadmeter: het CLA leeft bij vele CLA-ers nog genoeg. 

100 jaar CLA in 2020
Het CLA leeft dus genoeg om in 2020, wanneer het CLA zijn 100-jarige bestaan hoopt te vieren (!), wederom vele CLA-ers te mogen verwachten bij de CLA Reünie. Zoals bijvoorbeeld die CLA-ers, die hebben gemeld dat ze deze reünie helaas niet bij kunnen wonen.

Speciaal voor die CLA-ers: bedankt voor jullie bericht! Jammer dat jullie er niet bij kunnen zijn, maar: jullie denken aan het CLA, dus het CLA denkt aan jullie. Tot ziens in 2020!!