Reünie 2015

De CLA Reünie 2015 ligt al weer achter ons! Via deze weg bedankt het bestuur van de stichting Vrienden van het CLA alle CLA-ers voor hun aandeel, op welke wijze dan ook, in de reünie van afgelopen zaterdag 30 mei 2015.

Wij hopen (en menen) dat iedereen het goed naar zijn zin heeft gehad. TIPS & TOPS mag iedereen natuurlijk altijd met ons delen. Via de contactpagina kan iedereen ons het best bereiken.

In het tijdperk waarin wij leven, kun je met de smartphone ook nog telefoneren. Velen hebben hem ongetwijfeld ook gebruikt voor het fotograferen tijdens de reünie, al dan niet door het maken van “selfies”. Wie foto’s met ons wil delen kan dat doen door ze toe te voegen aan een contact-bericht, via de contactpagina. Vermeld alsjeblieft dan ook even of wij de foto’s via deze website met andere CLA-ers mogen delen!

Aan de echte die-hard fotografen, die grote hoeveelheden reüniefoto’s naar ons zouden willen uploaden, vragen wij even contact te leggen over hoe we dat het beste met elkaar kunnen regelen.

In 2020 hoopt de VvhCLA de volgende grote CLA Reünie te kunnen organiseren. Het CLA bestaat tegen die tijd 100 jaar. Alle reden om daar een enorm groot feest van te maken.

Voor alsnog gaan we aan de slag om eerst hier, nu het nog vers is, een mooi overzicht te ‘bouwen’ van de CLA Reünie 2015. We zie uit naar jullie bijdragen!

het bestuur van de stichting Vrienden van het CLA

Officiële website van de Stichting Vrienden van het CLA