Reünie 2010

CLA Reünie 2010 (29 mei 2010);  een terugblik

Wat kon je beleven op de CLA Reünie 2010?
Van ‘s middags 14:30 uur (voor Vrienden) tot ‘s avonds 24:00 uur gaven wij vele CLA-ers het CLA-gevoel (voor even) weer helemaal terug!

‘s middags
Vanaf 14:30 uur gingen voor de Vrienden de deuren in het schoolgebouw aan de Noordikslaan open.  Een eerste weerzien. We hadden een spreker uitgenodigd en er was een muzikaal optreden van oud-CLA-leerling Elise Zijlstra (www.EZlivin.nl). Daarna was er tijd voor een hapje en drankje in de aula en om weer even te ‘sfeerproeven’ in het oude vertrouwde schoolgebouw.

Deze bijeenkomst was dus alleen toegankelijk voor de Vrienden (donateurs) van de stichting Vrienden van het CLA.

buffet
Vanaf 17:30 uur vond in het Theaterhotel het CLA Buffet 2010 plaats voor alle CLA-ers die zich daar – via ons – voor hadden aangemeld. Vrienden van het CLA namens zelfs voor gereduceerd tarief (!) deel aan dit buffet.

‘s avonds
Van 19:00 tot 24:00 uur vond de ‘grote’ reünie plaats. In het Theaterhotel in Almelo konden alle CLA-ers die zich hadden aangemeld voor deze reünie elkaar in een gezellige sfeer ontmoeten. We hadden de beschikking over . Er was voldoende ruimte, muziek en er waren oude beelden van het CLA en CLA-ers te bewonderen. Anekdotes werden uitgewisseld en oude herinneringen opgehaald. Dit alles inclusief hapjes en drankjes!

extra
Ter afsluiting van de CLA-Reünie 2010 ontvingen alle Vrienden van de stichting VvhCLA gratis een herinnering aan het CLA: “de CLA Files”; een DVD vol met (beeld-)materiaal dat afkomstig was uit het (opgeheven) CLA archief. Foto’s, krantenberichten, Sepia’s en CLA-blaadjes, etc… Genieten van weleer dus!!!
Niet-Vrienden konden de DVD ‘s avonds overigens ook (tegen betaling) aanschaffen.

We hebben ook nu nog wat DVD’s voor de liefhebbers op voorraad. Wil je Sepia’s & CLAblaadjes teruglezen? Of foto’s van CLA-ers van vroeger terugzien? Deze DVD kun je alsnog ontvangen! Stuur dan een mail naar: (volgt)
Inclusief verzendkosten ontvang je de CLA Files voor slechts € … (volgt) in huis.

Officiële website van de Stichting Vrienden van het CLA