Reünie 2005

CLA Reünie 2005 (21 mei 2005); een terugblik

Het programma van de CLA Reünie 2005 zag er als volgt uit:
– Start in het schoolgebouw aan de Noordikslaan, ‘s middags.
– Buffet in het Theaterhotel
– Avondprogramma

‘s middags

  • Aanvang 14.30 uur, in het schoolgebouw aan de Noordikslaan
  • 14.30 uur: Ontvangst met koffie, thee en……
  • Almelo: ontwikkeling van de stad door de (school-)jaren heen. presentatie: Peter Leeuwen
  • Opvoering door leerlingen uit de theaterklassen van het (huidige) Noordik. Hierbij was speciale aandacht voor het werk van Willem Wilmink, tevens  oud CLA-er!
  • (gratis) hapjes en drankje
  • afsluiting omstreeks 16.45 uurHet middagdeel van deze reünie was (zoals altijd) alleen toegankelijk voor Vrienden (donateurs) van de VvhCLA! Wilde u dus nog eens ronddwalen door de gangen en lokalen van de school, dan kon dit alleen met als Vriend van het CLA.

Buffet in het Theaterhotel (ca. 17.00 uur)
Voor wie zich daarvoor bij aanmelding had aangemeld, was er vervolgens vanaf 17.00 uur een warm en koud buffet in het Theaterhotel Almelo. Zowel Vrienden als niet-Vriendenzich aanmelden bij het Theaterhotel. Dit diende echter wel ruim voor de reünie (uiterlijk half april!) te gebeuren. De kosten van het buffet waren niet bij de prijs van de reünie inbegrepen. Wel had de VvhCLA een speciale aanbieding voor “vrienden” (€ 10,- korting!!) geregeld.

Avondreünie
Aanvang 19.00 uur in het Theaterhotel Almelo
Het avonddeel van de reünie was toegankelijk voor alle oud CLA-ers die zich hiervoor vooraf hadden aangemeld . Na automatische incasso van de toegangsprijs had men een persoonlijk toegangsbewijs voor de reünie ontvangen.

‘s avonds was er:
• Muzikale omlijsting door de band ‘Rick’n Roll & the Crazy Cadillacs’
• In de filmzaal werden CLA films uit de jaren ’70 en ’80 vertoond
• Er waren (gratis) hapjes en drankjes*
De avond eindigde omstreeks 00.00 uur.

Toegangsprijs
Naar aanleiding van het aanmeldingsformulier voor de CLA reünie 2005 kreeg de stichting VvhCLA af en toe vragen over de toegangsprijs (€ 25,-) voor de reünie. Bij de prijs waren, naast alle organisatiekosten alle consumpties* en hapjes inbegrepen!

* “Hollands assortiment” (bier, wijn, frisdrank).

Ook in 2005 ging er een speciaal woord van dank uit naar de Vrienden van het CLA. Voor hun jaarlijkse bijdrage waarmee de reünie gegarandeerd kom worden georganiseerd. Zonder de Vrienden van het CLA had de stichting Vrienden van het CLA de organisatiekosten niet kunnen garanderen/betalen en dus de reünie ook niet kunnen organiseren!

Officiële website van de Stichting Vrienden van het CLA