Reünie opnieuw uitgesteld

We proberen al enige tijd een reünie te plannen. Niet zomaar een reünie, maar één ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de school. Vanwege die mijlpaal doen we dat samen met Het Noordik (de opvolger van het CLA), dat het jubileum ook niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Het is de bedoeling de reünie volledig in het schoolgebouw te houden.
De reünie stond gepland op 2 juli 2022. Op initiatief van Het Noordik is besloten die opnieuw een jaar uit te stellen, in de hoop dat we in 2023 minder gehinderd worden door het virus. Daar komt nog bij dat de ingrijpende verbouwing die op dit moment aan de gang is in de zomer van 2023 volledig achter de rug zal zijn. De nieuwbouw is dan in volle glorie te bewonderen. Voor wie dat onheilspellend klinkt is het wellicht een troost te weten dat een deel van het originele gebouw uit de jaren 60 blijft staan, waaronder de aula.
Een precieze datum is trouwens nog niet vastgesteld.
Ten slotte nog een mededeling over het jubileumboek CLA-Het Noordik 100 jaar. We zijn bijna door de oplage heen. Het restant bieden we aan met 50% korting: voor 7,50 euro (exclusief verzendkosten). Heb je belangstelling of ken je iemand die belangstelling heeft: het boek is aan te schaffen via www.boek100jaarCLA-Noordik.nl. OP=OP!