RECTIFICATIE: Reünie 100 jaar cla op 20 juni 2020

Eerder berichtten wij dat de reünie plaatsvindt op 6 juni. Dat klopt niet: door omstandigheden waar wij geen invloed op hebben, is die datum veranderd in 20 juni.
Onze excuses voor het ongemak.

In 2020 is het zover: het CLA is 100 jaar eerder opgericht. Om dat te vieren organiseren we op 20 juni een grote reünie. De opzet zal deze keer wat anders zijn dan onze leden gewend zijn. De scholengemeenschap Het Noordik, waarin het CLA is opgegaan in 1993, doet ook mee. Alle oud-leerlingen en oud-leraren van het CLA en van Het Noordik (locatie Noordikslaan) zijn dus welkom.
De reünie zal plaatsvinden in het gebouw aan de Noordikslaan, het gebouw waar de meesten van onze leden hun schooltijd hebben doorgebracht. Het zal vermoedelijk de laatste gelegenheid zijn om daar vol nostalgie, herinnering en weemoed rond te lopen. Meteen na het feest gaat het gebouw ingrijpend op de schop.
Zoals gebruikelijk is er een middag- en een avondprogramma, de details volgen later. Zodra inschrijving mogelijk is, zullen we dat melden.
We bepalen deze keer niet alles zelf, omdat Het Noordik ook meedoet en een grote inbreng heeft. Soms is het voor ons een beetje inschikken. Maar onze leden kunnen ervan uitgaan dat wij ons uiterste best zullen doen van de reünie een groot en gedenkwaardig feest te maken, voor onze leden en voor alle anderen.
Waar we ook ons best voor willen doen, is zoveel mogelijk oud-CLA’ers, te mobiliseren. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jullie, onze leden, ook bij nodig. Ga op zoek in je kennissenkring, via sociale media, via google naar oud-schoolgenoten en probeer hen over te halen ook aanwezig te zijn bij dit unieke festijn, ‘100 jaar CLA’.
Via deze site en Facebook houden we onze leden op de hoogte van de voortgang van de voorbereidingen.

Herman Koppelman,
namens het bestuur