PERSBERICHT APRIL 2015

De VvhCLA doet er alles aan om zoveel mogelijk CLA-ers te informeren over de CLA Reünie 2015. Zie hieronder het persbericht van begin april zoals dat door de VvhCLA naar diverse media is verzonden:
——————————————————————————-


Aanmeldingen stromen binnen voor reünie Christelijk Lyceum Almelo

Het Christelijk Lyceum Almelo houdt op 30 mei voor de vijfde keer een reünie voor oud-leerlingen en leerkrachten. Deze reünie zal gehouden worden in een sfeervolle zaal bij Preston Palace te Almelo. Tot nu toe hebben ruim 300 mensen zich voor de reünie aangemeld, waaronder eindexamenkandidaten uit 1953 en de laatste lichting oorspronkelijke CLA-leerlingen uit 1999.

De reünie is bijzonder, omdat de diversiteit van jaren en afdelingen groot is. Tot en met 1993 was de naam van de school Christelijk Lyceum Almelo, met éénmaal een grootscheepse verhuizing van het pand (later Eugeria) aan de Ootmarsumsestraat naar de Noordikslaan.

Vrienden van het CLA kunnen ’s middags de school bezoeken om tijdens een rondleiding langs en in de verschillende lokalen herinneringen op te halen en in de aula en kantine te genieten van een hapje en drankje.

De hele dag is de huisfotograaf aanwezig om hernieuwde contacten vast te leggen en via de beamer worden honderden foto’s getoond om de verhalen aan een bijzondere schooltijd te ondersteunen.

De avond kent bewust alleen muzikaal behang om iedereen de kans te geven met elkaar bij te praten. 30 mei belooft weer goed verzorgde avond en een “trip to memory lane” te worden.

Aanmelden kan nog steeds via de website www.cla-almelo.nl waar ook een deelnemerslijst te vinden is.