Vrienden van het CLA – donateurs

De donateurs, de Vrienden van CLA, zorgen ervoor dat de Stichting Vrienden van het CLA (VvhCLA) kan blijven bestaan. Zij garanderen dat de  VvhCLA iedere vijf jaar een grote CLA Reünie kan organiseren. En (schrik niet)… er zijn inmiddels al 775 Vrienden van het CLA!!

De CLA Reünie is de enige activiteit die de VvhCLA organiseert. De Vrienden van het CLA (die de volledige tussenliggende jaren tussen twee reünies donateur zijn geweest) hebben gratis toegang tot de gehele CLA Reünie en hebben recht op de extra kortingen die de VvhCLA rondom de CLA Reünies voor Vrienden weet te bedingen. Vrienden die tussen twee reünies instappen en donatiejaren ‘gemist’ hebben, doneren die jaren bij hun eerste donatie alsnog, zodat de VvhCLA alle Vrienden dezelfde voordelen kan blijven bieden bij de CLA Reünies.

In 1997, 2000, 2005 en 2010 heeft de VvhCLA zeer succesvolle reünie’s kunnen en mogen organiseren. Dankzij de Vrienden is de VvhCLA in staat om binnenkort de CLA Reünie 2015 te kunnen houden!

Het blijven(d) organiseren van CLA Reünies hoopt de VvhCLA ook in de toekomst te kunnen blijven doen. De donaties van de Vrienden is daarvoor onmisbaar. Het is iets waarvoor de Vrienden eigenlijk niet vaak genoeg voor bedankt kunnen worden!

Daarom:
Lieve beste, goede, trouwe Vrienden van het CLA: Bedankt!!
Wij zien jullie graag op 30 mei 2015 bij de vijfde CLA Reünie van de VvhCLA. ‘s Middags zijn jullie al (gratis) welkom in het schoolgebouw aan de Noordikslaan. ‘s Avonds ontmoeten en feesten we graag samen met jullie verder in Preston Palace… in Almelo dus!

 

 

Officiële website van de Stichting Vrienden van het CLA