Nieuwe datum reünie: 8 oktober 2022

Er is een nieuwe datum vastgesteld voor de reünie: 8 oktober 2022, in het schoolgebouw aan de Noordikslaan! Kaartjes zijn te koop via de site www.dereuniecommissie.nl/reunie/noordik. Leden van de stichting Vrienden van het CLA krijgen (bijna) gratis toegang. Kaartjes die zijn gekocht voor een van de geannuleerde data, blijven geldig.
Het gaat hier om een bijzondere reünie: de school bestaat 100 jaar! Daarom doet de scholengemeenschap Het Noordik, de opvolger van het CLA, deze keer ook mee. Iedereen die ooit op het CLA of Het Noordik heeft gezeten, is dus welkom.
Er zijn vragen geweest van leden van de stichting waarom de reünie die gepland was in juli niet kon doorgaan. De overwegingen van Het Noordik waren daarbij doorslaggevend. Op dit moment wordt het schoolgebouw ingrijpend aangepast. Die renovatie is als het goed is op 8 oktober voltooid, dus de reünie is een mooie gelegenheid het vernieuwde gebouw te bewonderen.
Laten we ons best doen er een een gedenkenswaardig feest van te maken, waar heel veel oud-CLA’ers aanwezig zijn. Geef dit bericht door aan alle oud-schoolgenoten die je kent!