NIET NAAR DE REÜNIE OMDAT…

Zomaar een vraag op facebook, waar (inmiddels al) 1235 CLA-ers het CLA (nog steeds) volgen: waarom komen jullie niet allemáál naar de reünie? 

Soms volgen er wel een aantal reacties op een op facebook geplaatste status. Nu waren het er een stuk meer! Wat bleek: Rio de Janero, Shanghai, Johannesburg, Limburgs Mooiste, Denemarken… het bleek allemaal ‘net’ iets te ver fietsen naar Almelo. Net als Canada, Zweden, Losser, Griekenland en Spanje. 

Maar ook familie-, sportieve-, zakelijke- en vermakelijke feestjes en evenementen kunnen een bezoek aan de reünie in de weg staan. Omdat het echt moet, omdat je er echt niet onderuit komt, of omdat het nu net die ene keer is dat… Tja, helemaal begrijpelijk natuurlijk.

Vervelend voor de organisatie, de VvhCLA? Helemaal niet, integendeel! Dat zoveel CLA-ers van over de hele wereld de moeite nemen om te laten weten dat het om allerlei verschillende redenen toch niet gaat lukken om de reünie te bezoeken is hartverwarmend!

Immers: het moet praktisch gezien ook allemaal maar net lukken of kunnen.

Er blijkt wel uit dat het CLA onder velen nog steeds leeft. Genoeg om óver deze reünie heen te kijken naar de volgende in 2020. Dan bestaat het CLA officieel al 100 jaar. Regeren is vooruit kijken en wellicht lukt het vele wereld-CLA-ers dan wél om de reünie mee te kunnen maken.

Of we al een datum hebben (over planning gesproken)? Ja hoor! In principe richt de VvhCLA zich altijd op de laatste zaterdag van mei in het reünie-jaar. Laat dat nu net het Pinksterweekend zijn, met een week daarvóór het hemelvaart weekend…
We hebben theoretisch nog 5 jaar de tijd om daar eens goed over na te gaan denken, maar we zullen toch al we véél eerder de nieuwe datum bekend maken. Tot die tijd is de VvhCLA blij met al die CLA-ers die, waar ter wereld ook, ook van tijd tot tijd aan het CLA denken.

In gedachten wordt het dus best druk op de reünie; in gedachten… vind er dus elke dag ergens ter wereld een CLA-reünie(tje) plaats!!

Zaterdag 30 mei 2015 tussen 20:00 en 24:00 uur drinken we er met elkaar op; waar ter wereld dan ook…!   ?