Laatste nieuws reunie

Het blijkt dat het bestellen van de kaartjes in een beperkt aantal gevallen niet helemaal goed is verlopen. Als Vriend kon je een keuze maken tussen twee pakketten: Pakket 1 bestaat uit toegang, het buffet en drie munten voor drankjes, Pakket 2 uit toegang en acht muntjes (en dus geen buffet). Als het goed is, staat op je kaartje vermeld welk pakket je hebt gekozen. In een aantal gevallen is dat misgegaan en staat het pakket niet op je kaartje. Het kan ook voorkomen dat er meerdere pakketen op je kaartje staan. Bij de registratie krijg je in die gevallen in principe Pakket 1. Houd zelf even in de gaten of dat goed gaat. Overigens kan iedereen bij de registratie nog van pakket wisselen. Als je eenmaal binnen bent, is dat niet meer mogelijk.

Intussen is het aantal aanmeldingen in de buurt van 1000 gekomen. Ben je benieuwd wie zich heeft aangemeld? Log in op je account of maak een account aan en je kunt de aanmeldingen zien.

Diverse (oud-)docenten hebben zich aangemeld voor een ontmoeting of een les. Die vinden plaats vanaf 16 uur. Onder anderen Tjalling Visser, Wisse Wester, Stef Hudepohl, Dick Smeijers en Gerrit Kluin hebben zich hiervoor opgegeven. Alle docenten en de exacte tijden en lokalen zijn te vinden via Facebook